torstai 14. elokuuta 2014

INFOTILAISUUDET

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Ennen kielimatkan varaamista voi ja kannattaa osallistua infotilaisuuteen. Siellä on EF:n henkilökuntaa ja entisiä oppilaita eli ambassadoreja (ehkä mäkin oon joku kerta) kertomassa perusjuttuja kielimatkoista, kohteista ja matkan varaamisesta yms. Infotilaisuuksissa tapaa tulevia kielimatkalaisia ja siellä saa vastauksia kysymyksiin joita ei olisi itse tajunnut kysyä. Ennen tilaisuutta kannatta listata asioita joita haluaisi kysyä ettei sitten pääse unohtumaan.


Infotilaisuuteen kannattaa osallistua vanhempien kansaa yhdessä vaikka ei olisikaan vielä varma matkalle lähdöstä. Osallistuminen ei maksa mitään eikä se sido vielä mihinkään. Vanhemmatkin varmasti innostuu enemmän kielimatkoista kun saavat vastauksia mieltä askaruttaviin kysymyksiin EF henkilökunnalta. 

Silloin kun suunnittelin kielimatkaa en osallistunut infoon joten en osaa sen tarkemmin kertoa, mutta suosittelen kaikkia osallistumaan siihen. Tottakai hyvin pärjää vaikka ei osallistukaan mutta suosittelen varsinkin vanhemmille osallistumista ja vielä parempi jos osallistuttu yhdessä. 

 Infotilaisuuksia järjestetään pitkin syksyä lähinnä suurimmissa kaupungeissa, mutta jos teidän lähellä ei sellaista pidetä, voit osallistua onlineinfotilaisuuteen. Tietokoneen kautta kuulette esityksen ja lopuksi voitte esittää kysymyksiä. 

Infotilaisuuksien aikataulut ja paikat löytyy täältä. Sieltä pääse myös ilmottautumaan infoon. 

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)