keskiviikko 12. marraskuuta 2014

SHOPPING IN CALIFORNIA

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Moikkaaaa,
nyt tulee tää shoppailupostaus mitä lupailin. 
Eli siis California (tai yleensä USA) on luonnollisesti shoppailijan taivas. Siellä on suhteessa Suomeen halvempaa verojen ja valuuttakurssin takii. Eli USA:aan suuntaavat  varatkaa rahaa shoppailuun...tai no ihan minne ikinä suuntaatte.
                                                                                                         
Calis meillä aina kaupunki/rantareissuilla sai valita meneekö rannalle vai shoppailee. Aika usein tuli valittua shoppailu tai käytännössä aina (poikkeuksena surffaus Avila beachil). Eli pienissä ryhmissä kierreltiin kauppoja ja tuhlattiin rahat ja tullessa sanottiin vaan paikka ja aika milloin takas. 
Parhaat paikat shoppailuun oli Santa Barbaran kaupunki reissul. Tääl oli semmonen iso katu täynnä kauppoi. Ei vissiin ees keretty kävellä koko katua läpi. Täält löyty A&F, Victoria's secret, Guess, FOREVER 21.... Siis päivä meni tosi nopee ja meil oli tosi kivaa. 
Pismo beachil meijän hostit vei meijät kahesti vai kolmesti outleteille shoppailee. Ää, tää oli niin parasta. Suurimman osan kaikesta ostin varmaa täältä. 
Ja ja meijän hostit vei meijät myös kahesti San Luis Obispoon missä oli semmonen iso ostoskatu. Täältä löyty just kaikki A&F, VS jne... 

Myös Santa Monicas Los Angelesin reissul oli ties kuin monta katua kauppoja ja sielt löyty lähes kaikki kaupat mitä tarvittin. Ainut vaan että tässä vaiheessa laukut oli jo täynnä ja rahat loppu niin ei kauheesti mitään tullu osteltua. Aina kuitenkin jotain pientä...
Muuten noilla rantaretkillä oli enemmän sellaisia turistikauppoja ym.

Santa Monica, www.partyearth.com


Mä ostin aika paljon kaikkee mut osasin vähän hillitä itteeni ku olin just joulun ollu shoppailee jenkeis mut kyllä sitä silti tuli ostettua vaikka mitä. Eli tos kollaasissa on muutama mun ostoksista ku suurin osa on jo ties missä ja oon niit käyttänyt jne. nin laitan tähän vaan muutaman. 
1)Ihana pitsireppu sellasesta rantakaupasta SLO:sta 2)I <3 California t-paita, eiks tää ole must to buy juttu!? Walk of Famelta 3) Abercrombie &Fitch huppari, rakastan tätä 4)Conssit (hieman kärsineet jo)


Eli USA:ssa riippuen kohteesta, pääsee shoppailee kaikilla retkillä ja osassa kursseissa on erikseen ihan Outlet shoppailuu aktiviteettina. Toivottavsti tää postaus autto edes vähän shoppailuun liittyviin kysymyksiin. Tulkaa ihmeessä kyselemään jos haluutte tietää jotain tarkemmin.

Jenna