maanantai 1. joulukuuta 2014

KYSYMYSPOSTAUS

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Moikkaa, hyvää joulukuuta. Tulis vielä vähän lunta niin saatais kunnon joulufiilis. Nyt viikonloppuna tuli leivottua ensimmäiset piparit ja pian ne jouluvalotkin saadaan ulos. Eli joulukuun kunniaks ajattelin jotain spesiaalii joten luvassa on kysymyspostaus.Nyt on mahdollista kysellä kaikki mahdolliset mieltäpainavat kysymykset. Muistakaa ettei tyhmii kysymyksii oo olemassakaan. Aikaa on johonkin kuun puolenväliin asti riippuen kuin paljon tulee kysymyksii. Toteutan tän jos tulee sen verran kysymyksii et niistä saa postauksen. Eli kommentoikaa, laittakaa s-postii ambassador.usaa(at)gmail.com tai tullaa kikkailee jenskuu_XD.

                

Sit jatkan näistä EF:n pikkujouluista jotka oli siis viime lauantaina. Oliks joku teistä siellä? En nyt tehnyt siitä mitää omaa postausta mut toivottavasti joku sinne kuitenkin löysi... Meillä oli ainakin tosi kivaa ambassadorien kaa. Oli mahtavaa nähä ne kaikki teletapit joiden kaa oltiin vaa wapis juteltu. Oli tosi hauskaa ja juotiin glögii ja saatiin keksejä. Eli voin tosiaankin sanoo et oon saanut tosi paljon uusia kavereita ihan vaa ambassador toiminnan takii. Suosittelen kaikkii liittymään koska tää on vaa niin mahtavaa touhua ja pääsee tutustuu ihmisiin.
Joo tää oli nyt tämmönen lyhykäinen postaus mutta siis nyt kyselkää paljon. XD


Jenna

4 kommenttia:

  1. Moi, tutustuko Calissa helposti muihin ja saiko siel helposti kavereita? Minkä maalaisia Calis oli? Ja onks Calis mahdollisuus päästä Vegasiin ja San diegoon? Kiitti :)

    VastaaPoista
  2. Monen päivän teil oli oppituntei ja oliks ne millasii? Ent oliks niit opettajii helppo ymmärtää ja millasii ne oli?

    VastaaPoista
  3. millasii ne perheet oli?:)

    VastaaPoista
  4. opitko siellä paljon englantia?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)