keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

KIELIMATKAT SOMESSA

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Facebook: EF löytyy facebookista hakusanalla EF. Kannattaa käydä ainakin liittymässä EF Finland sivulle jonne tulee tietoa tajouksista ja kamppanjoista. Lisäksi facebookista löytyy ryhmiä eri kursseille lähtijöille. Käy etsimässä omasi. Ja jos et löydä omaa kurssiasi, tee ihmeessä ryhmä samalle kurssille lähtijöille. 




Kaikki uudet Ambassadorit käykää liittymässä EF ambassadors Finland ryhmään, josta löytyy kaikki tarvittava tieto ambassador-toimintaan liittyen. 


Kik: Mun kik on jenskuu_XD ja mulle saa sinne tulla kyselee ihan mistä vaa. Tää on nopein tapa saada mut kiinni. Eli jos haluut kysellä jotain tai vaan hehkuttaa matkaa ku kaverit ei enää kestä niin tuu ihmeessä juttelee.



Instagram: EF löytyy täältä hakusanoilla EFsuomi ja EFeducationfirst. Kannattaa myös käydä katselemassa kielimatkalaisten kuvia #efmoment.



Jos haeskelu tuntuu liian vaivalloiselta käy seuraamassa eftubbies ryhmään, jossa innokkaiden ambassadorien porukka päivittelee kuvia kielimatkoilta ympäri maailmaa. Eli kaikki menee seuraamaan eftubbies. 




Jenna

2 kommenttia:

  1. ois kiva saada lisää postausta sun perheestä ja siellä elämisestä, saapumisesta yms! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)