maanantai 2. maaliskuuta 2015

OSCARS 2015

Hyvää maaliskuuta. Tässä on ollut pitkää postailutaukoa, kun New Yorkista vasta suomeen tulleenaa ei ole ollu kauheasti kerennyt postailla, mutta täällä sitä ollaan taas ruudun takan kirjoittelemassa. 


Nyt aattelin kertoa vähän oscar gaalasta, joka järjestettiin tänä vuonna 87. kerran. Jos nyt joku ei ole koskaan kuullut koko gaalasta niin lyhyesti se on palkintogaala jossa palkitaan vuoden parhaita elokuvia ja näyttelijöitä. Käy kurkkaa täältä


Academy Award trophy.jpg
Kuva: täältä

Gaala oli tänä vuonna 22-23.2 välisenä yönä (suomen aikaa) eli aika tasan viikko sitten ja sitä pystyi seuraamaan yle teemalta. Tänä vuonna parhaan elokuvana palkittiin Birdman. En oo itse nähnyt tätä elokuvaa, mutta te jotka ootte sen nähneet mitä mieltä ootte? Menikö palkinto oikeeseen osoitteeseen? 



Oscar gaala järjestetään Dolpy theatressa Hollywoodissa Kaliforniassa. Tarkemmin siis Hollywood bulevardilla (tunnetaan myös walk of fame:na). Joten Kaliforniaan kielimatkalle suuntaavat huom! Älkää tehkö samaa virhettä kuin mä ja kävelkö sen ohi yhdistämättä koko paikkaa kuin vasta jälkikäteen. Eli Madame Tussaudin vahakapanetin jälkeen lähtee sivukatu niin täältä pitäis päästä tonne teatterille. Suosittelen, että käytte ainakin katsomassa. 


Juontajana/isäntänä 2015 toimi Neil Patrick Harris, joka tunnetaan mm. sarjasta ensisilmäyksellä. Lisäsin tohon alle tuon "avajaisohjelman" jossa Neil esittää seuraavan kappaleenAnna Kendrickin ja Jack Blackin kanssa. Mun mielestä tää oli aika mahtava. Käykää katsomassa!



Jos video ei näy jostain syystä se löytyy myös täältä.

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)