tiistai 14. huhtikuuta 2015

VIELÄ KIELIMATKALLE? 2015

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Onko vielä ens kesän suunnitelmat auki? Ammottaako sulla kalenterissa 3 kuukautta
ilman mitään kivaa?
"Ei tullut saatua kesätöitä. Vanhemmat on koko kesän töissä ei päästä reissuun. Paras kaveri lähtee perheineen kiertää maailmaa. Muut kaverit viettää huippu kesää kuka missäkin. Koko kesä pitäis pitää seuraa nuoremmille sisaruksille. Ehkä sitä juhannukseks pääsis mökille tai no ei sekään taida onnistua. Harrastuksissakin on kesätauko. Mitäköhän sitä tekis?"
*huokaus* 
Kuullostaa tutulta? Jos yksikin noista piti sun kohdalla paikkaansa niin voin sun iloks kertoa millä pelastat umpitylsän kesän. Vielä on tilaa EF:n kielimatkoille kesälle 2015. Voit jäädä joko kotiin märehtimään tai lähtee ulkomaille pitää hauskaa uusien ystävien kanssa. Muutama paikka on vielä jäljellä mm. Britteihin, USA:aan, Maltalle, Saksaan, Espanjaan ja Ruotsiin. 
Ja seuraavista kursseista saat vielä 10%-alennuksen. 
Long beach recidence international 21 18.6-8.7 ja
Brighton homestay international 23 23.6-15.7 sisältää Pariisin matkan. 
Käy kurkkaamassa oisko vielä haluamallesi kurssille tilaa täältä.


Jos et kuitenkaan tänä kesänä vielä 2015 kerkeä lähtemään niin nyt on tullut vuoden 2016 matkat myyntiin. Uutuus maana on Irlanti. Muita uutuuksia on mm. New York isäntäperhe kurssi. KÄY TILAAMASSA VUODEN 2016 esite TÄÄLTÄ ja olet askeleen läempänä huippu kesää. 

Uusia valloituksia sosiaallisen median puolella. Mua voi nyt seurata myös twitterin puolella jonne päivittelen reaaliaikaisesti mitä tapahtuu. Imoittelen eri tapahtumista (kuten lähtijäinfoista), uusista postauksista, matkailu artikkeleista jne... Eli tänne tulee paljon useammin juttua kun blogin puolelle, joten seuraa mua @jenna_travel. 


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)