perjantai 7. elokuuta 2015

KOTIIN PALUUN JÄLKEEN

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

"...Itkua siinä nieleskeltiin. Kaikille ulkomaalaisille jouduttiin jo Lontoossa sanomaan hyvästit. Meidän 15 henkilön ihana Suomi-ryhmä oli vielä koossa. Viimeinen halikierros ja lupailtiin et kohta taas nähään... ja niin me vielä nähdään."


Kohta se kesä on loppu ja monet on jo palanneet kielimatkoilta kotiin. Jotenkin on niin ontto-olo kun ei olekaan päivä täynnä tekemistä. Aamulla saakin nukkua pitkään ja kukaan ei ole järjestämässä ohjelmaa päivälle. Mutta mitäs nyt? Oliko se kielimatka tässä?

Ei ollut! 

1. Liity mukaan ambassador-toimintaan. Liittyminen on ilmasista eikä sido sinua mihinkään. Ambassadorina keräät pisteitä tekemällä pieniä töitä EF:lle ja ansaitset pisteitä. Pisteillä voit lunastaa hienoja palkintoja kuten uuden ilmaisen kielimatkan. Nykyään ambassadoriksi voi liittyä jo ennen matkaa eli jos olet varannut kesälle 2016 matkan voit liittyä mukaan toimintaan. Teet niin paljon töitä kun haluat silloin kuin itse haluat. 

2. Osallistu mukaan 29.8 syksyn reunion-bileisiin Helsingin vanhalla ylioppilastalolla. Liput sisään maksaa 25€ ja esiintyjinä tänä vuonna nähdään mm. Mikael Gabriel, Spekti ja maltalainen DJ. Ota mukaasi kaverit ja tule tapaamaan kielimatkakaverita. Etkö ollut matkalla tänä vuonna? Ei haittaa voit osaallistua bileisiin silti. Ota yhteyttä toimistolle. 

3. Matkalle vielä ensi kesänä? Kaikki aikaisemmin kielimatkalla olleet saavat 5% alennuksen seuraavasta matkastaan. Huomio myös kesän huippu alennukset, jotka jatkettiin vielä 10.8 asti. Voit saada alennusta jopa -400€!!

Yhdysvallat, Australia, 4 viikkoa     -300€
Yhdysvallat, 3 viikkoa                    -200€
Englanti, Malta, 3 & 4 viikkoa         -200€
Englanti, Malta, 2 viikkoa               -100€
Muut kurssit 3 & 4 viikkoa              -200€ 
Muut kurssit 2 viikkoa                    -100€

4. Yhteys pysyy. Vaikka et näekään uusia kavereita enään päivittäin, sosiaallisen median avulla yhteydenpitoa on helppo jatkaa, vaikka välimatkaa olisikin tuhansia kilometrejä.




Jenna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)