tiistai 9. helmikuuta 2016

DIY MATKAPÄIVÄKIRJA

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

 
Jos video ei jostain syystä näy, pääset siihen tästä linkistä. 

Moikka, mulle matkapäiväkirja molemmilla matkoilla on ollut todella tärkeä. En tiedä miten ikinä voisin muistaa mitä tehtiin mikäkin päivä, ilman etten olisi kirjannut niitä mihinkään ylös. Aloitin matkapäiväkirjan jo reippaasti ennen matkaa. Jälkikäteen on ihana lueskella ennen matkaa olleita fiiliksiä. Tää on ollut myös suurena apuna nyt blogia kirjoittaessa. Sieltä voin aina tarkistaa milloin lähtijäinfot alkoivat tai milloin sain isäntäperhetiedot. Elikkäs todella hyödyllinen kapistus. Matkan lopuksi kaikki suomalaiset kirjoittivat tän vihkon vikoille vapaille sivuille ihania tekstejä ja muistoja. 
Molemmilla matkoilla pyhitin illasta muutaman minuutin, jolloin kirjasin ylös lyhyesti kaks asiaa: mitä päivän aikana tapahtui ja mitkä fiilikset. Se ei vaadi sen enempää. Siksi mä kannustan just sua ottamaan esille vihkon ja aloittamaan matkapäiväkirjan. Tein teille videon, miten mä askartelin ja koristelin mun matkapäiväkirjan, joten voit ottaa siitä mallia tai tehdä ihan erilaisen. Vain mielikuvitus on rajana.  

Olisi ihana nähdä millaisia matkapäiväkirjoja teillä on, joten jos innostuit sellaisen askartelemaan tai sulla on jo valmiina, lisää se instagramiin #kielimatkapäiväkirja.

Jenna