sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

LINKKAA BLOGISI- SUOSIKIT

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Viime postauksessa pyysin teitä linkkaamaan kielimatkabloginne. Kaikki blogit olivat super hyviä, mutta päädyin esittelemään teille neljä suosikkiani. Toivottavasti tekin löydätte tästä uutta luettava. 
Julianan blogi kielimatkaunelmia (Brighton 15' & Lontoo 16')
Julianan blogi on aivan mahtava. Blogista löydät monipuolisia postauksia ja paljon tietoa. Blogissa on myös videoita, joten käykää kurkkaamassa Julianan kanava Youtubessa



Tuomaksen blogi EF Kielimatkalle (St. Paul's Bay)
Tuomaksen blogista löydät kattavan oppaan Maltalle lähtijälle. Tuomas on ollut junnukursilla, joten jos olet suunnittelemassa sellaiselle lähtöä, niin käy ehdottomasti lukemassa kokemuksia. Blogissa on monipuolisia postauksia ja myös videiota joten käy vierailemassa myös Tuomaksen Youtube kanavalla.

Eevan blogi EF with Eeva (Brighton 16')
Eeva on lähdössä ensi kesänä ensimmäiselle matkalle, joten blogista voit seurata matkalle valmistautumista. Blogi on aika alussa, mutta sieltä löydät ihania kuvia, fiiliksiä ja vinkkejä. 
Emilian blogi Travel the world (Kalifornia 15' & Florida 16')
Emilian blogista löydät upeita kuvia ja matkakuumeen Jenkkeihin. Täältä löydät myös paljon tietoa ja kuulumisia tän vuoden ambassador-miitistä. 

Muita loistavia blogeja:
Tinjan blogi Dreams and travelling with EF (Malta 16')
Astan blogi EF-kielimatkalainen (Brighton 15' & Kalifornia 16')
Jeminan blogi Dreams come true with EF (Australia 13', Malta 14', Long Beach 15' & New York 16')

Jenna

2 kommenttia:

  1. Mulla tuli muuten muutos, eli olenkin lähdössä Lontooseen Torquayn sijaan! Kiitos paljon, löysin tuolta myös pari uutta blogia luettavaksi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)