perjantai 29. huhtikuuta 2016

KIELIMATKALLE 2017?

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Wuhuu, vihdoin kesän 2017 kielimatkat ovat tulleet myyntiin!
Minnepäin maailmaa ensi kesä vie sinut mukanaan? Lähdetkö tallaamaan julkkisten jalanjälkiä Kaliforniaan, ihastelemaan puhelinkoppeja Lontooseen vai opiskelemaan Japania Tokyoon? 

Vilkaisin noita kurssihintoja ja huomasin ainakin kaukokohteiden hinnan laskeneen noin 200-450€ viime kesästä. Kaiken lisäksi saat vielä jopa 500€ alennuksen kun varaat kesän 2017 kielimatkan 16.5 mennessä, joten nyt kannattaa suunnata katseet tulevaisuuteen ja alkaa suunnitella unelmiesi kesää. Alkuun pääset kun tilaat tästä ilmaisen esitteen. 

Australia ja Japani: 465€
Yhdysvallat: 450€
Englanti, Malta, Espanja, Ranska ja Saksa (3 viikkoa): 400€
Englanti, Malta, Espanja, Ranska ja Saksa (2 viikkoa): 300€
Ruotsi: 350€

Jenna

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Mä itse yritän saada tarpeeksi pisteitä Cairnsin kielimatkaan kesälle 2017. Mutta ihan rehellisesti kysyttynä: miten ihmeessä sait pisteet kasaan? Onko sulla jotain erikoisvinkkejä pisteiden keräämiseen, tai mitä kannattaisi tehdä? Tuntuu tällä hetkellä, että ei niitä pisteitä saa mistään! Kiitos jo etukäteen, jos vastaan😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hilla!
      Jos totta puhutaan niin ei siinä mitään sen kummempaa salaisuutta, ole vain aktiivinen. Pisteitä on mahdollista ansaita eri tavoin ja pääasia on, että löydät itsellesi mieluisimman tavan. Ambassador-toiminnasta on myös lupa nauttia ja itselleni se on muodostunut enemmänkin harrastukseksi.
      Blogista saa helposti 400 pistettä kuussa, jos tykkäät kirjoitella ja jakaa vinkkejä. Toinen mitä suosittelen on kouluesitelmät. Itse pidin niitä varmaan 15 kappaletta ja jokaisesta sain 450 pistettä. Kannattaa olla myös aktiivisena kaikissa EF:n järjestämissä tapahtumissa (jos vain mahdollista) tai järjestää oma street action. Toivottavasti tästä olisi edes yhtään apua ja superisti tsemppiä pisteiden keruun!

      Poista

Kiitos kommentista :)