maanantai 29. elokuuta 2016

EF OPEN DOOR DAY REUNION PARTY 2016

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 




Lauantaina oli 27.8 ja tämän vuoden Reunion partyt! Kielimatkan jälkeen joka maassa EF järjestää Reunion partyn, jossa pääsee näkemään kurssikavereita. Joka vuosi tässä tapahtumassa on joku esiintyjä ja tänä vuonna Helsingissä se oli Anna Abreu. 

Ennen Reunion Partya on tuttuun tapaan EF:n Open door day. Tapahtumaa vietettiin Helsingin vanhalla ylioppilastalolla, josta mutkin löysi Australia-pöydän takaa. Päivän aikana pääsin puhumaan monen kielimatkoista kiinostuneen kanssa ja kertomaan kokemuksia. Ihanaa, että niin moni pääsi paikalle. Törmäsin moniin tuttuihin ja mun kaikki kolme liideriäkin oli paikalla. Oli myös ihana tutustua muihin ambassadoreihin!

Open door day loppui neljän aikoihin ja sen jälkeen nähtiin meidän ihanalla Kalifornian Suomi-ryhmän kanssa (valitettavasti ihan kaikki eivät päässeet paikalle). Suunnaksi otettiin Hard rock cafee, muistojen kunniaksi. 

Reuniot alkoivat kuuden aikaan ja liityttiin pitkään jonoon. Ilmeisesti tänä vuonna ambassadoreille olisi ollut jokin VIP-jono, mutta jonotin mielummin kavereiden kanssa. Meillä oli aivan mahtava ilta, kiitos kaikille mukana olleille!

Jos et tänä vuonna ollut matkalla ja haluaisit kokea Reuniot ja upean kesän, niin aloita matkan suunnittelu tilaamalla esitteen tästä


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)