perjantai 12. elokuuta 2016

TAKAISIN SUOMESSA

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Hellouu,
päälle viikko sitten palasin takaisin Suomeen mun kolmannelta EF kielimatkalta Kaliforniasta. Matkan jälkeen aika on taas hurahtanut kauheaa vauhtia sukulaisia tapaamassa ja yrittäessä päästä mukaan Suomen aikaan (ja lukiessa kahdeksatta Harry Potteria). Koulukin ehti jo taas alkaa. Kielimatkat on aina ollut tosi rankkoja, koska ollaan kokoajan menossa, joten en ole varma johtuuko tämä mahdoton väsymys siitä vai aikaerosta. Nyt olen kuitenkin taas täällä koneen takana.


Kolme viikkoa Kalifornian lämmöstä meni todella nopeasti ja sen aikana ehdittiin nähdä ja kokea niin paljon. Käytiin useaan otteeseen Los Angelesissa,  rannalla ja vietettiin viimeinen viikonloppu San Franciscossa. Näistä tulossa siis lisää. Mulla oli aivan mahtava perhe ja matkan aikana ehdin tavata myös vanhaa perhettä kahden vuoden takaa. Toisaalta kurssi oli myös todella dramaattinen ja jouduttiin kohtaamaan sen aikana useampi surullinen tapahtuma. Kokonaisuutena matka oli kuitenkin hyvin onnistunut. En tiiä paraneeko matkat vanhetessa, vai onko tää uusin vaan päälimmäisenä mielessä?! En koskaa uskonut et tästä matkasta vois tulla yhtä mahtava kuin aikasemmista, mutta niin vaan kävi. 

Haluutko kuulla lisää mun matkasta?
Stay tuned! 




Jenna

4 kommenttia:

  1. Uskon että oot tosi väsynyt! Koita päästä takas rytmiin ;)

    VastaaPoista
  2. Hei saanko kysyy mitä oli ne surulliset tapahtumat joista mainitsit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai voi kysyä! Eli tosiaan siellä ollessa, sattui olemaan tosi pahat maastopalot, minkä vuoksi ei aina pystytty liikkumaan ulkona ja meijän kurssilaisia jouduttiin evakuoimaan. Samalla jouduttiin koko ajan miettimään, että joudutaanko itse lähtemään evakkoon ja pystyykö ohjelmaa pitää seuraavana päivänä. Toinen juttu oli, kun meidän luokan toinen opettajista, menehtyi kesken kurssia sairaskohtaukseen.
      Nää molemmat jutut vaikutti aika paljon kurssiin, mutta onneks matkalla tapahtui todella paljon kivaakin, kuten yllä jo kirjoitin. Kuitenkin lopputuloksena kurssi oli todella onnistunut ja mulla oli mahtava matka! :)

      Poista

Kiitos kommentista :)