sunnuntai 23. lokakuuta 2016

8 VINKKIÄ WALK OF FAMELLE

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Jotenkin tää syksy pääsi taas yllättämään ja taas on se aika vuodesta kun joutuu kaivamaan kaulaliinan ja talvikengät kaapista. Syksyisin on kiva muistella viime kesää ja suunnitella tulevia matkoja. Muistot aina lämmittää (ainakin sydäntä). Olen päässyt vierailemaan Los Angelesin the Walk of Famella EF:n kanssa parisen kertaa ja jaan teille nyt 8 vinkkiä, jotka kannattaa ottaa huomioon sinne suunnatessa. 


1. Ota selvää keiden julkkiksien tähtiä haluat ehdottomasti nähdä ja mistä ne löytyvät. Kuvassa kaikki näyttää pienemmältä, mutta uskokaa niitä tähtiä on todella ja mä tarkoitan TODELLA paljon. Voi olla, ettei kaikkia ehdi näkemään tai joku jää huomaamatta. Helpointa on kun googlaat etukäteen muutaman lempinäyttelijäsi ja pääset paljon helpommalla, kun tiedät mistä tähdet löytyy eikä jälkikäteen jää harmittamaan, kun et sattunut näkemään niitä. 

2. Varaa mukaan dollarin seteleitä. Kadun varrelta löytyy paljon hahmoiksi pukeutuneita ihmisiä ja jos haluat ottaaa heidän kanssa kuvan, he olettavat saavan siitä korvauksen. Muutaman dollarin tippi riittää ja saat ikuisetettua kuvan, vaikka Jack Sparrowin kanssa. 

3. Suunnittele etukäteen, jos haluat käydä esimerkiksi Madame Tussaudsilla, China teatterissa tai Ripley's believe or not museoissa. Netistä ostamalla säästät pitkän pennin, sillä netistä ostetut liput ovat lähes poikkeuksetta halvempia, kuin tiskiltä ostetut. Voit myös ostaa netistä yhdistelmä lippuja, jolla pääsee halvemmalla useampaan eri nähtävyyteen. Säästyt myös tuskallisen pitkiltä jonoilta. 


4. Vieraile The walk of Famella ruuhka-aikojen ulkopuolella. Faktahan on se, että kadulla on paljon ihmisiä ja ruuhkaa lähes aina, mutta kannattaa ainakin välttää suuria juhlapäiviä, jolloin paljon ihmisiä on liikenteessä. Myös aamuisin on vähemmän porukkaa, kuin keskipäivällä. 

5. Mieti etukäteen millä aiot saapua ja liikua kaupungissa. USA on tunnettu surkeista julkisista kulkuneuvoista. Kuitenkin Los Angelesissa kulkee kohtalaisesti busseja ja metro nähtävyyksien välillä. Taksilla kaupungissa on kallista liikkua, mutta sillä pääsee helposti minne tahansa. Auton vuokraaminen, sillä liikkuminen on kanssa hyvä vaihtoehto. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaupungissa on kauheat ruuhkat ja parkkipaikkojen löytäminen saattaa olla vaikeaa. 

6. Yhdistä samalle kerralle muitakin nähtävyyksiä. Läheltä löytyy paljon eri nähtävyyksiä kuten Hollywood sign, Universal studiot, sekä Beverly Hills. Kaikki yhdellä kerralla. 


7. Shopping, shopping... Kadun varrelta löytyy useita eri turistikauppoja, joista löytyy kaikkia ihana Hollywood tavaroita. Dolby Teatterin vierestä löytyy Highland shopping mall, josta löytyy paljon ihania kauppoja. Kannattaa muistaa, että tälläisissä paikoissa hinnat ovat usein, no Hollywood hintoja, joten Highland ei ehkä ole ihan se halvin paikka shoppailuun. 

8. Pidä lompakostasi huolta. Kuten kaikissa paikoissa, jossa on paljon ihmisiä, alueella todennäköisesti liikkuu taskuvarkaita. Valitettavasti kaikki ihmiset eivät olla tunnettuja rehellisyydestään, joten pidä huolta arvoesineistäsi. 

Jos sulle tulee jotain muita vinkkejä mieleen, niin laitappas kommenttia tulemaan. Toivottavasti tästä oli jolllekin Hollywoodiin suuntaavalle apua. 

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)