tiistai 8. marraskuuta 2016

6 UNELMAKOHDETTANI

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Jotenkin päädyin taas selailemaan EF:n esitettä, joka on notkunut pöydälläni jo pidemmän aikaa. Tällä kertaa mukaan tarttui kuitenkin itsenäisten kielikurssien esite, josta löytyikin todella paljon enemmän kurssikohteita ja kurssivaihtoehtoja kuin kielimatkojen puolelta. Kielikurssien puolelta voi myös valita paljon tarkemmin kurssikaupungin. Koska tunnetusti rakastan haaveilla ulkomaanmatkoista, ajattelin listata tähän postaukseen 6 mun unelma kielikurssipaikkaa, joissa haluaisin ehdottomasti käydä. Lisää kohteita löydät täältä.  

1. HONOLULU, HAWAJI (USA) 

Tarvitseeko tämä kohde sen enempää selittelyä. Te jotka tunnette mut paremmin tiedätte varmasti, että matkakohteessa kolme asiaa jota rakastan eniten on aurinko, palmurannat ja surffaus. Nämä kaikki kolme löytyy Hawajilta. Kaiken lisäksi saari on erittäin kaunis (ainakin jos pintrest-kuviin on luottamista) ja saari tarjoaa paljon nähtävää. Tämän lisäksi mua erityisesti kiinnostaisi Hawajin kulttuuri ja tavat. 


2. TORONTO (CANADA)

Torontoon mä haluaisin lähteä, koska se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta kaupungilta. Se on kuitenkin suurkaupunki, josta varmasti löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Torontosta olisi helppo lähteä käymään myös Nigaran putouksilla ja USA:n puolella esimerkiksi New Yorkissa. Sieltä olisi kiva lähteä käymään myös muualla Kanadassa, erityisesti mua kiehtoisi Kalliovuoret ja kaikki ihanat vuoristomaisemat. 


3. AUCKLAND (UUSI-SEELANTI)

Uusi-Seelanti on ollut tällä mun must to see-listalla siitä lähtien kun palasin Australiasta. Yksi meidän liidereistä oli juuri ollut vuoden Uudessa Seelannissa ja kertoi kaikkia ihania juttuja sieltä sekä vinkkejä. Uusi-Seelanti vaikuttaa olevan kokonaan oma maailmansa, josta löytyisi ihania luontokohteita, unelma rantoja ja suurkaupunkeja. Olisi ihana käydä katsomassa pingviinejä, vierailla Hobbitonissa ja kiertää elokuvien kuvauspaikkoja. 



4. SINGAPORE 

Singaporeen haluaisin matkustaa maan monipuolisuuden takia. Siellä on lämmin ympäri vuoden ja tekemistä riittää. Maassa yhdistyvät hyvin suurkaupunki ja mahdollisuus rantaelämään. Singapore antaisi myös käsitystä aasialaisesta elämäntyylistä ja monet ovat kehuneet maata aasialaisen ruuan mekaksi. Maasta löytyy myös kivoja nähtävyyksiä ja upeita luonnonsuojelualueita. 



5. PLAYA TAMARINDO (COSTA RICA)

Playa Tamarindon valitsin listalle sen eksoottisuuden takia ja kohteessa olisi mahdollista opiskella espanjaa. Costa Rica tarjoaa aurinkoa, pitkiä hiekkarantoja ja luontoa (ja mahdollisuuden päästä surffaamaan!!). Kohteesta löytyy paljon mahdollisuuksia. Siellä voisi lähteä vaikka viidakkoon, kiivetä tulivuorelle tai kokeilla varjoliitoa. Kuulostaa mahtavalta!



6. KAPKAUPUNKI (ETELÄ-AFRIKKA)

Kapkaupunki ja yleisesti ovat ainakin itselleni ne vieraimmat paikat. Kuitenkin pikaisen googlettelun perusteella paikka vaikuttaa mahtavalta ja hyvin erilaiselta. Kohteesta löytyy mahdollisuus lähteä patikoimaan, viettää aikaa suurkaupungissa tai rannalla. Kaiken lisäksi eläimistö on täällä aivan omaa luokkaansa ja vapaa-ajalla voikin lähteä safarille bongaamaan villieläimiä tai rannikolle katsomaan pingviinejä. Kaiken lisäksi Kapkaupungissa on kesäisin hyvin lämmin.


Tässä siis mun kuusi unelma kielikurssikohdetta. Kuten huomata saatta, mun kohteet sijaitsevat kaikki melko kaukana Suomesta ja Euroopan ulkopuolella. Löytyykö teidän listasta kenties samoja kohteita vai unelmoitko aivan muista kohteista?

Jenna

4 kommenttia:

  1. Hawaiji on kyl ihana paikka! Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon! Toivottavasti pääsisin siellä käymään tulevaisuudessa :D

      Poista
  2. oi oletko lähdössä ensi kesänä kielikurssille jonnekkin noista kaupungeista? onko sinulla jo kuinka paljon pisteitä kasassa ja paljonko tarvitsisit vielä? ihania postauksia kyllä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia! Tottakai olisihan unelma lähteä johonkin noista paikoista, mutta ei nyt ainakaan ole suunnitelmissa. :)

      Poista

Kiitos kommentista :)