tiistai 27. joulukuuta 2016

MAKSULLISET AKTIVITEETIT SANTA CLARITA EDITION

Heippa, 
kirjoittelin vuosi sitten maksullisista aktiviteeteista Australiassa ja pääset postaukseen tästä. Ajattelin nyt koota samanlaisen postauksen maksullisista/vapaaehtoisista aktiviteeteista Kaliforniassa. Huomioithan, että nämä siis saattavat muuttua vuosittain ja eri sijoituskohteesta riippuen aktiviteetti valikoima saatta vaihdella. 

DISNEYLAND: (165€)
Eli mahdollisuus päästä käymään aidossa ja alkuperäisessä Disneylandissa. Tänä vuonna lipulla pääsi vain disneyn puolelle. Laitteita sieltä löytyy jokaisen makuun ja ne on upeasti tehty. Alueella on myös ihania kauppoja ja paraateja kulkee pitkin päivää, joten laulut soivat sitten vielä seuraavanakin päivänä päässä. Illan kruunaa upea ilotulitus. Kyseessä on koko päivän retki johon kuuluu sisäänpääsy Disneylandin puolelle, kuljetukset ja päivällisen.UNIVERSAL STUDIOT: (225€)
Universal studiot ovat nimensä mukaisesti Universal-elokuvayhtiön elämyspuisto, joka tarjoaa vierailijalle mahdollisuuden päästä tutustumaan elokuvien maailmaan. Puistosta löytyy erilaisia huvipuistolaitteita rakennettuna eri elokuvien mukaisesti, sekä studio tour jolloin pääsee kurkistamaan aitoihin elokuvien lavasteihin. Täältä löytyy muun muassa Harry Potter, Simpsons, Jurassic park ja Walking dead aiheisia laitteita. Upea paikka, jonne suosittelen ehdottomasti menemään. Hinta sisältää kuljetukset, illallisen, diskon ja sisäänpääsyn puistoon. SAN FRANCISCO: (490€)
Näe ja koe upea San Franciscon kaupunki. Vietimme viikonlopun eli 3 päivää ja kaksi yötä täällä. Majoituimme neljän hengen huoneissa hieman kaupungin ulkopuolella. Viikonlopun aikana näimme monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Golden Gate-sillan, sekä Lombart streetin. Ehdimme myös käymään ostoksilla, sekä ihan vain kierellä kaupungilla. Bussilla matka kesti 6-7 tuntia/suunta. Hintaan kuului bussikuljetukset, majoitukset, turistioppaankierros, Bay cruise, SF dungeon ja ruuat (aamupala, päivällinen).SIX FLAGS: (40USD) 
Mahdollisuus päästä käymään Six Flagsin Magic Mountain huivpuistossa. Six Flags on ehdottomasti paras huvipuisto missä oon koskaan käynyt. Aluksi monet laittesta näytti liian hurjilta, mutta kun päästiin kyytiin, ne oli aivan mahtavia. Suosittelen ehdottomasti jokaista käymään, jos on mahdollisuus. Hintaan siis kuului meillä sisäänpääsy huvipuistoon ja kuljetukset koululta.Mistä aktiviteetista te haluaisitte kuulla enemmän?

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)